9. elokuuta 2016

Kokkolan mölliagit 31.7.

Edellisenä viikonloppuna käytiin Kokkolassa agiepiksissä. Prikalle supermöllien ja möllien rata ja Liinulle kisaavien rata.

Prikka "hylkääntyi" supermöllien radalla, koska ohjaaja ei sitten tehnytkään putken jälkeen kuten oli ajatellut. Olin ajatellut ohjata vasemmalla ja leikata seuraavalla putkella takana. Sitten tulikin pöhkö ajatus, ettei se takaaleikkaus toimi. Noh, ei toiminut kyllä tuokaan huonosti ajoitettu ja sijoituttu sokkarikaan... Sitä paitsi kun tultiin rataa takaisinpäin, niin Prikka ei välitä mitään mun takaaleikkauksesta. Treeneissä se on nimittäin joskus kääntynyt putkessa takaisin, joten siitä tämä ajatus...


Möllien radalla palkkasin kontakteilla, joten niistä vitoset. Lisäksi yksi rima tippui. On tuo kyllä niin huvittavan näköinen pikku pomppaloikka :D Loikkii juostessakin :D Möllirata meni ihan mukavasti ja onnistuneesti.


Prikka on niin iloisena koko ajan radalla :)

Liinu meni kisaavien radan ja konkarin elkein nappasi sieltä nollavoiton :) Hyvä ratahan tuo oli, tosin "vain" 1lk että saihan se siinä painattaa ja lukea itse rataa, mutta takanaleikkaus kepeillä toimi! Ensimmäistä kertaa muualla kuin treeneissä? Jes!


Tänään ois Jeppiksessä epikset, en tiedä tuleeko lähdettyä... Liinun kans olen siel aikoinaan käyny mölleilemässä, matkaa tulee kuitenkin 140km suuntaansa. Silloin oli vielä talvi ja aika kylmä ilta. Nyt ollaan menossa virallisiin sinne viikonloppuna, niin mietin vihtiikö lähtä episten takia. Toisaalta Prikalle tekis hyvää mennä kisaamaan ihan uuteen paikkaan. Katsotaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti