18. elokuuta 2016

Pietarsaaren agikisat 13.8.

Viime viikonlopulta ei ole kotiintuomisina videoita, mutta ystävällisesti oli Sami Ritoniemi kuvannut koirakoita, kiitos! Tuomarina Jeppiksessä oli Timo Teileri, joten tiesin että ihan helpolla ei tulla pääsemään :)

Sää ei suosinut, eka radan ajan satoi vettä ja osan ajasta vielä toisellakin radalla. Meidän kohdalla vettä ei onneksi satanut kuin tihkuttamalla.
Ensimmäinen rata oli yks epäonnistumisten huipentuma, mutta epäonnistumisia en tässä tapauksessa mieti enkä muistele sen enempää. Liinu osoitti kaikin tavoin vihaavansa kisata märällä kivituhkalla. Ja minä yritin kaikin tavoin osoittaa sille, että se on vaan kisattava, ja jos ei suostu tekemään vaikka osaa "koska vettä kentällä", niin ei siitä mitään huippukehuja tule.
Toka radalta tehtiin nolla. Ei mikään hirmu hyvä ja nopea, mutta nolla kuitenkin. Olosuhteisiin nähden ihan ok. Liinun suosikkikeli kun ei edelleenkään ole vesisade... Kumma miten ne sattuukin, tässähän on ollu viikkokausia poutaa ja sit kun meillä on kisat: vesisadetta.
Viimeinen rata oli myös HYL, mutta se oli hieno rata! Siinä tuli paljon hylkäyksiä heti alkuvaiheessa, kun koirat paineli putkesta muurille, joka oli todella lähellä putken suuta ja tietysti suoraan tyrkyllä. Selvittiin siitä kohdasta, mutta kun lähetin Liinua kepeille umpikulmaan, se ei aloittanutkaan keppejä vaan kävi hyppäämässä keppien takana olevan hypyn. Niinpä uusi lähetys kepeille, leikkasin takana ja vaihdoin puolta, ja Liinu kesti sen! Mahtavaa, jes! Ja pujotteli hienosti loppuun asti, vaikka kepeiltä lähdettiin tiukasti takaisinpäin. Loppurata jälleen puhdasta, vauhdikasta rataa. Olin ihan fiiliksissä maalissa, aivan huippu rata! Harmi, ettei heti eka yrittämällä aloittanut keppejä, koska sitten onnistui takanaleikkaus ja tyhjää kohti pujottelu niin hyvin.

Tässäpä näitä Samin kuvaamia kuvia sitten tulee! Mainioita ilmeitä Liinulla :D

A-rata

Mahdollisimman korkea hyppy, ettei tarvi koskea märkään maahan...


 

 

Mun ilme sanoo että "hmh, et sitte tullu välistävetoonkaan", ja sen jälkeen Liinu painatti puomille eikä kuvan reunassa näkyvälle keinulle.


  

"En aio koskea maahan!"
  

Paikoin kenttä oli ihan hyvässä kunnossa.


 

  

 

 

B-rata

 

 

 

 

 

"Ekkai jääny jäläkeen ku ponkasin tänne?!"
C-rata

 

 

 

 

Ylihuomenna Kajaaniin - toivotaan poutaista säätä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti