30. elokuuta 2017

Sievin agikisoista triplanolla!

Että sellaiset vajaat 3 kuukautta vaan venyy tää blogi perässä... paljon on kisattu ja paljon on treenattu ja muutakin tapahtunut. Mutta otetaan nyt pikkuhiljaa kiinni sitä mikä on jäänyt kirjoittamatta kesän aikana.




Kaarina Pesonen kuvaili kisoissa, kiitos kuvista! 




Sievissä kisailtiin siis 5.6. uudella kivituhkakentällä. Kuiva kenttä, joka oli edellisenä päivänä saatu tasoiteltua, niin olihan se raskas ja pölyinen juosta. Liinu tosin oppi nopeasti käyttämään pehmeää alustaa hyväkseen kääntymisissä ja tekikin tietyissä paikoissa yllättävän tiukat käännökset. Sillä on jo sen verran kokemusta erilaisista alustoista, että se sopeutuu kyllä helposti uusiin paikkoihin, eikä sille esim. hyppääminen uudella alustalla yleensä aiheuta sen kummempia vaikeuksia.




Kaks eka rataa oli agiratoja, viimeinen rata hypäri. Toinen agirata oli hieno :) Ehdin mielestäni joka radalla aika hyvin niihin paikkoihin, joihin halusinkin. Hypäri oli mukavan virtaviivainen 3lk hypäriksi. Jollain radalla sijoituttiinkin :) Joka radalta nollat siis, Liinu tekaisi elämänsä ekan hattutempun, aivan loisto fiilis :)





Tässäpä vielä videota:



Triplanollan tekijää itseäänkin hymyilyttää :)

https://webmail.elisa.fi/?_task=mail&_action=get&_mbox=INBOX&_uid=20366&_part=6&_mimewarning=1&_embed=1&_extwin=1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti