2. syyskuuta 2017

Mikon agikoulutus 16.8.

Karjalaisen Mikko RumaRakilta oli YliKSin kutsumana kouluttamassa muuan keskiviikko-ilta. Tiedossa oli ihan mukavasti haasteita ja pyöritystä sisältävä rata, jossa kyllä sain puolen tunnin ajan pistää juoksutossua toisen eteen.

Liinun kanssa mun on helpompaa rytmittää ja ajoittaa omaa tekemistä, se on myös sujuvamman näköistä. Prikan kanssa meno on vielä tökkivän näköistä, koska sen kanssa ei vielä olla löydetty yhteistä säveltä ja vauhtia tekemiseen. Kehitystä kuitenkin tapahtuu, ja taitava koira siitäkin on kasvamassa. Ehkä sitten, kun senkin kanssa on yhteistä historiaa 6½ vuotta takana, meno näyttää vähän toiselta ;) Prikka on vähän sellainen hassu humputtelija ja taivaanrannan maalari, ennemmin kuin agilityyn syttynyt tykki.

Videot puhukoot puolestaan, oli hyvät treenit ja mukavaa palautetta sain kummankin koiran kanssa tekemisestä. Liinun palaute jäi erityisen hyvin mieleen: oon löytänyt jonkinlaisen sisäisen rauhan ja levollisuuden tekemiseen, ja se on sen takia todella siistin näköistä. Siinä ei ole juuri mitään huomautettavaa, vain sellaista pikkuasioiden hiomista. Prikka on vielä nuori ja kokematon, ei vielä niin syttynyt lajiin eikä ole kovin estehakuinen. Sinänsä se irtoaakin ja osaa vaikeitakin juttuja, mutta itsevarmuutta ja rohkeutta se tarvitsee vielä lisää. Helposti se tulee esteiden ohi ja katsoo minua eikä edessä olevia esteitä...

Tässäpä vähän videokoosteita treeneistä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti