28. helmikuuta 2014

HTC:n aartehia

Taas kerran paremman kameran maatessa kotona kaapissa, kuvasin koiria puhelimella. Aloin siirtää videoita nettiin ja selailin siinä samalla kuvia ja videoita, joita on tullut puhelimella nappailtua syksyn ja talven aikana. Vaikka talvea kyllä on aika harvoissa kohtaa näkyvissä ;)

Tänään käytiin siis parin tunnin lenkki meren rannassa. Mieluummin olisin käynyt kevätaurinkoisen lenkin meren jäällä, mutta olihan tuo sulassa ja paljaassa metsässä kävelykin helmikuussa ihan jees :) Paistoi se aurinko puidenkin välistä :) Merellä ei ole paljoa jäitä tainnut ollakaan, ja se mitä oli jäljellä, oli ohutta lauttamaista jäätikköä 10-20m päässä rannasta. Ransu ja Liinu riehui rannassa, ja kävivät sitten heittämässä talviturkinkin. Hyhhyh, mä kyllä oottelen suosiolla kesäkuuta. Ainakin kesäkuuta (tulevana kesänähän ainoa lämmin jakso tulee oleen heinäkuussa että näin ilmasena vinkkinä kannattaa sillon pitää kesäloma - ne joilla sellanen tulee oleen...).Jos nyt mennään arkistoissa vähän kauemmaksi, niin tässä on parin kuukauden takaa, ihan joulukuun lopulta muutama video koirista leikkimässä kotipihalla. Kake on näissä videoissa 7kk ikäinen pikku piltti ;)

Ransulla on pitkät hermot, täytyy sanoa:


Nuoriso roikkuu kimpussa minkä kerkiää, ja vähän vaan Liinulle hermostuu että "elä nyt sinäki, eiköhän schapet kuitenki pidettäs yhtä!?"

Mehtä ois vieressä täynnä keppejä ja risuja, mutta siitä yhestä ainoasta pitää sitte kaikkien yrittää saada osansa... Eipä silti, onko tuossa mitään uutta? Ainahan JUST SE, mikä sillä toisella on, on mieluisampi, oli se sitte lelu, keppi tai mikä tahansa.


Ei ollu kyllä uutena vuonnakaan siis pahemmin lunta Pohjois-Pohjanmaalla. (Eikä Kakella ole jalassa verta, vaan värjäytymää kun sen häkissä on punainen uusi sepeli.)

Jämtlantilainen vs. hollantilaiset:Ransulla ja Kakella on astetta raisummat leikit (marraskuulta), Kake 6kk. Siniset koirat :P
 Olihan sitä välillä sentään luntakin, ihan turkkiin tarttumiseen asti.

Suurin osa lumesta oli jo tässä vaiheessa karissut/sulanut irti.

Tähystelijät


Tilasin niille ToppaPompatkin, mutta toppakelit loppui oikeastaan siihen paikkaan kun kusti ne meille polki... Noh, sovituskuvat otettiin kumminkin :)Niiiiin ihanan värinen! Liinun mielestä se oli aika iso ja aika peittävä...

Ei tuo Ransun Pomppakaan hassumman värinen ole :)


Kylläpä se nyt seisooki joka kuvassa niin vaikeasti.
Eipä sitä tosiaan helmikuun lopuksi ole paljoa lunta maassa, tässä vielä todistusaineistoa metsälenkiltä:

26.2.2014


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti