7. heinäkuuta 2014

Nollaratareenit

Jee, onnistuuhan se kun oikein yrittää ;) Tai sitten oli vaan meille sopiva treenirata, joku kisarata tuokin. Ekan kerran IKINÄ kun treenataan noita kisaratoja/vaikeampia ratoja, saan mentyä Liinun kans radan eka yrittämällä nollana läpi. Ja vieläpä kaks kertaa. Sit sama Ransun kanssa. Eli 4x nollarata samoissa treeneissä. Siihen oli sit hyvä lopettaa! Varsinkin kun kummankin kanssa toisella kierroksella paransin 2s aikaa. Etenemät oli siinä 4-4,4 välillä, vaikka jotenkin videolta katsottuna näyttää omituisen hitailta? Rata kumminkin mitattiin. Meille sopii tuollainen mutkaisempi rata missä ohjaajan ei tarvi juosta kahtasataa metriä pää kolmantena jalkana ;)

Tässäpä Liinun parempi veto:


Mun mielestä aika siistin näköinen rata, ihan kohtuu ajoissa olevaa ohjausta ja koira hyvin kuulolla. Mitä sitä muuta voi toivoa? Tuo oli profiililtaan sellainen rata, ettei siinä oikein pääse koiran vauhti kasvamaan kovin huimaksi, ehkä siitä tulee tuo jotenkin hitaanoloinen suoritus.

Sitten Ransun parempi veto:


Ransu sai puomilla palkan, katotaan niin kisoissa perjantaina puomilla ei ole tietoakaan pysähtymisestä... Tosin mä en usko että koko koira kulkee kovin lujaa, jos on yhtä lämmintä kuin on mitä on luvattu. Ransun kisakeli ei oo +25 astetta... 

Ei ole oikein muuta sanottavaa kuin että oli kivat treenit vesisateesta huolimatta, koirat oli tosi jees ja itsekin näköjään riittävän terävänä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti