20. kesäkuuta 2015

Liinulle Lapualta toinen agiserti!

Toukokuun lopussa kisattiin 3 starttia Lapualla; Ransu yhden ja Liinu kaks. Ransukin tekaisi sieltä nollan, mutta aika ei riittänyt kärkikahinoihin kuitenkaan. Liinu teki kohtalaisen nollan, aika riitti toiseksi ja tällä kertaa sillä irtosi meidän toinen agiserti! Hävittiin vain hallitsevalle Suomenmestarille, kyllä me vielä näytetään ;) Rata ei ollut mitenkään erityisen sujuvan tuntuinen - eikä kyllä näköinenkään. A:lla meni ihan liikaa aikaa, sitten siinä hypyillä tuli kaarroksia ihan liikaa. Noh, se oli myös 7. nolla tälle kaudelle, joten lunastettiin samalla oikeus osallistua arvokisoihin! Ihan huippua! Ohjasin rohkeasti leijeröiden kummankin koiran kanssa kohdan, jossa ei tohtinut leijeröidä kukaan muu. Olis vaan pitänyt Liinukin ohjata A:n ja puomin välissä kuten Ransun.

Ihan huikeaa, nyt mulla on kummallakin koiralla osallistumisoikeus sekä SM-kisoihin että maajoukkuekarsintoihin! Kaikilla ei ole oikeutta kumpaankaan, saati molempiin, mutta vielä vähemmän molemmilla kisakoirillaan molempiin. Olen mielestäni ansaitusti itsestäni ja koiristani ylpeä, unohtamatta meidän koutsia ja pääasiallista kepoa. Schapelle on maxi-luokassa saavutus saada nollavoitto, medeissä schapella on paremmin mahdollisuus haastaa medi-luokan valtarodut.

Ihan huikeaa on sekin, että Liinu sai 2,5 viikon sisällä kaks agisertiä, nyt saadaankin sitten odotella melkein vuosi ennen kuin saadaan havitella viimeistä. Jotain on siis tehty oikein, vaikka tuloslistalla aika usein se HYL näkyykin :) Liinun kanssa ne radat on useimmiten kaikki tai ei mitään.

Tässäpä vielä molempien koirien radat Lapualla:


Liinun toinen ratahan hyllytettiin, mutta oli siinä hyviä pätkiäkin ja alusta lähdettiin ihan hyvällä meiningillä liikkeelle.


Liinun sertit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti