23. toukokuuta 2012

Liinun ekat möllikisat 14.5.

Huh huh mitä kaikkea ehtiikään tapahtua kahdessa viikossa! En ole ehtinyt ja jaksanut kirjoittaa blogia, nytkin väsyttää jo valmiiksi kun mietin miten paljon asiaa olis kirjoitettavana ylös. En enää muista 13.5. treeneistä juuri mitään, paitsi että tehtiin jotain tosi helppoa ratapätkää. Jos tämä onneton nettiyhteys koskaan saa ladattua näitä kaikkia videoita joita mulla olis tänne laitettavana, niin ne tulee tänne. Pari treenivideota, möllivideot ja reipas varttitunti hienoa paimennustyöskentelyä. Voin vaan sanoa että älkää ainakaan sekaantuko Saunalahden liikkuvaan laajakaistaan, mainoksesta huolimatta niitä stoppeja ja hidastuksia tulee ja u s e i n.

Treenit oli hauskat, ja maanantaina sitten kokeilemaan möllikisoihin osaamista. Radat ei olleetkaan niin yksinkertaiset ja ainakaan miltä näytti päälle päin. Tai sitten vika oli koirakoissa eikä ratojen vaikeudessa... Lähes jokainen koira otti kiellon tuossa möllien radalla puomilta. En oikein ymmärrä miksi, mutta niin myös Liinu. Liinu meni radan kuitenkin muuten oikein hienosti, ja lopulta voitti mölleissä mini-medit (kisasivat samassa "luokassa")! Liinu, mun taitava pikku-agitypykkäni <3 Ihan hieno aloitus "kisauralle".

Treeneistä:
Palkinnotkin oli hienot, kuvassa vain pokaali ja ruusuke, mutta saatiin myös purutikkuja, pipo ja talutushihna.

Voittaja :)
Poseeraten
Liinun radasta en enää näin jälkeen päin osaa kommentoida juuri mitään, paitsi olishan sen sylkkärin voinut koiralle opettaa kunnolla ennenkun kokeilee sitä möllikisoissa... ja olis toisaalta voinut  myös pysyä alkuperäisessä suunnitelmassa ja valssata kolmanneksi viimeisen hypyn jälkeen. Ransun rata nyt meni niin pelleilyksi, ettei sitä nyt niin erityisesti viitsi edes muistella... hauskaa meillä oli, ja Ransu meni varmasti omasta mielestään justiin oikein! Eikö se ole pääasia? ;) Vielä kuva nauravasta Ransusta:

2 kommenttia:

 1. Onnea Liinulle ja ohjaajalle voitosta! Salaa tuolleen alotit etkä mitään kertonu :) Voiskohan siinä puomissa muuten olla että se putki jotenkin hämäsi? Vaikea hahmottaa kun samanvärinen? En tiiä...Vauhdikas likka se on, kropaltaan tuossa kuvassa kyllä niin samanlainen kuin Jeccu, laiheliineja molemmat-vähän jytkympi tää meidän poika kokonaisuudessaan vaan. Katoin myös nuo teidän treeniradat, tuommosia juoksusuoria meidänkin pitäis tehdä!! Otin sun neuvoista muuten vaarin ja nostin rimat tänään heti 45 eikä ollu mitään ongelmaa :D Ei ne oo pentuja enää tosiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinu ja ohjaaja kiittää ja kuittaa :) Kyllä mä jossain postauksessa mainitsin, että ekat möllikisat on valittuna... mutta en kyllä niitä kovin etukäteen kuuluttanut.

   Luultavasti tuo putki oli jotenkin niin samanlainen kuin puomi ja vielä tuo vaalea maneesin pohja. Kotihallilla on tehty noita että putki on puomin alla, ja Antti epäili että josko ihmetteli tuomaria vaikka ei kyllä luokse mennyt eikä ole kouluttajistakaan koskaan piitannut mitään.

   Pitäähän Jecun vähän jytkympi ollakin, urosmainen uros siis! Liinu on kyllä tosi hoikkeliini tyttönen mutta ei kyllä minua riipaise ;)

   No niin, kannatti kommentoida ;) Ja nuo tuollaiset yksinkertaistakin yksinkertaisemmat radat on kyllä välillä tosi hyviä tehdä Ransunkin kanssa!

   Poista