26. syyskuuta 2014

Ihana syksy!

Seuraa postauksellinen hidastettuja filmejä ;) Olin viime viikonloppuna jänismehtällä ja kulutin siinä aikaa koirien kans tallustellen ja puhelinta räpläillen. Tuli sitten löydettyä (ajatella, nyt jo, puhelin ollu mulla jo kohta 2½ vuotta!) videokuvaus hidastettuna -ominaisuus. Siis kamera kuvaa valmiiksi 4x nopeudella, joten sitten kun videon toistaa normaalinopeutta, se on siis 4x hidastettu. Tuolla ominaisuudella tuli sitten kuvattua niin metsälenkillä, pihaleikistä kuin murakasalla leikistäkin. Kannattaa katsoa, tulee jännä fiilis kun kerrankin tulee katsottua koirien liikkumista ja tekemistä hidastetusti, ei normivideota eikä taas toisaalta järkkärillä otettuja still-kuviakaan liikkuvista koirista.

Nyt on ollut koulusta useampia vapaita päiviä keskellä viikkoakin, kuten tänäänkin. On sitten ehditty rämpiä metsiä, penkkateitä, sähkölinjan alusia ja metsäteitä menemään. Ja doboiltukin toki ollaan välillä :) Molempien kanssa, Liinun kanssa kurssilla ja Ransun kanssa muutama kerta kotosalla.


Liinu on oikeasti aika taitava tekemään liikkeitä pallon päällä, eikä vain venyttelemään sitä vasten :)

Ransu penkkatiellä:


Liinu penkkatiellä:


Kuvanlaatu näissä hidastetuissa videoissa on harmillisesti vähän huono :(

Koska puhelimellani voi näköjään ottaa panoraama-kuviakin, niin tässäpä ollaan olevinaan passissa pupumehtällä :P

 

Ransu ja Liinu penkkatiellä: Penkkatieltä kun astui metsään, niin oli kyllä samalla vähän pelottavaa ja hienoa, kun puista roikkui pitkiä naavoja.Leikkiä Vasamaojan varressa:


Oli rauhoittavaa kuunnella veden solinaa, mutta tietenkään se ei videolta kuulosta samalta...


Mutta olihan tuo jotenkin tosi kaunis paikka muutenkin:Aurinko paistoi kauniisti ja vesi solisi :)


Ransu tarkkaavaisena


 

Kotipihalla leikkiä:


Täällä murakasalla on käyty ennenkin, ja se on aina yhtä lempparipaikka alkaa riehuminen ja mennä rinnettä ylös-alas :) Oltiin sentää jo pari tuntia kävelty suurelta osin metsässä tuota ennen, kumman paljon sitä virtaa silti riittää...Mun suosikkivideo näistä:Hyvin se Liinu pärjää vaikka pienempi onkin:


Vartin kun riehuu tuolla, niin alkaa ne enimmät menohalut olla schapeltakin pois :)


Samalla lenkillä kuvailin myös tiettyä kalliomonttua:


Tuo kalliomonttu on ihan huikaisevan syvä - ja hienon näköinen paikka, ja ihan meidän lähellä :)
Nyt meinattiin lähtä koirien kans puolukoita poimimaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti