19. heinäkuuta 2015

KLAG 2015

Perinteinen KLAG -viikonloppu oli viime viikonloppuna 10.-12.7. Kokkolassa tietenkin. Tuomareina Henri Luomala ja Timo Teileri. Mä kävin työvuorojen välissä kisaamassa perjantai-iltana ja lauantai-iltana. Satun tuntemaan vkt:n vähän lähemmin, niin junailtiin aikatauluja niin että mä kerkesin lauantaina ottaa molemmpien kanssa yhdet radat.

Perjantaina kisasin molemmilla yhden - sen ainoan perjantaina tarjolla olleen - radan. Liinun radoista mikään ei ole videolla, mutta Ransun radoista 2 on. Liinu teki perjantaina hienon nollan 4,61m/s etenemällä, sijoittuen 5/44. Edelle meni koirakoita etelästä, eli oltiin kirkkaasti tän alueen parhaita :) Uusi kisakausi korkattu siis aika mukavissa merkeissä. Mulla kun ei ole nyt mitään paineita eikä odotuksia, koska kausi on vasta aluillaan, ja Liinu saa ottaa sertin vastaan vasta ensi toukokuun lopulla. Ransukin teki ihan kelpo radan, tuloksena tosin vitonen, puomin alasmenokontaktilta...

Lauantaina sitten molemmille taas yhdet radat. Liinu teki törkeän tempun ja hiipi lähdöstä mun perään. Kävelyvauhtia. Kiersi ekan hypyn ja sitten se sekoili koko radan. Kävelin lopulta pois. Ransu teki jälleen hienon radan, mutta tällä kertaa vitonen keppien aloitusvirheestä.


Sunnuntaina olikin sitten hauska rata kolmosille aamulla. Katselin rataa kehän ulkopuolelta ja tuumasin, että minäpä kokeilen haastaa itseni ja menen radalle ilman rataantutustumista. Ransun kanssa siis olin menossa ensin, medeille olisi oma rataantutustuminen. En ole kisoissa vielä ikinä tahallaan tai tahattomasti jättänyt rataantutustumista väliin, mutta pitihän sitäkin kokeilla. Kun ei ollut Ransun kanssakaan mitän tavoitteita tai paineita. Jälleen Ransu loisti ja tehtiin hieno rata. Mutta puomin alasmenokontaktilta vitonen. Ei voi olla todellista x3! Kolme tosi hienoa rataa, koira aivan makea ja hyvä, ja sit tuloksena kolme viitosta. Just joo. 


Liinu sen sijaan tekaisi nopean nollan, etenemä 4,7m/s ja sij. 4/42. Ja eihän se tietenkään videolla ole.

Hypäriä en menny Ransun kanssa, enkä muista yhtään miten se Liinun kanssa meni. Ei mitään muistikuvaa koko radasta.

Kivat kisat oli, sää oli sopiva ja tunnelma Klagin tapaan hyvä. Pennut pääsi sosiaalistumaan, ja meillä olikin teltta täynnä häkkejä, kun kaikille oli omat yksiöt :) Liinulle saldona siis kaks arvokisanollaa, ei hullummin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti