5. kesäkuuta 2013

Ihana maalaiselämä

Ollaan viikko asusteltu maaseudun rauhassa. Mä oon ihan fiiliksissä ja koiratki on onnellisia. Kesä on kauneimmillaan, ilmat on ihanan lämpimiä ja luonto vieressä. Koirille tehtiin viime viikonloppuna oma häkki tuohon pihaan, niin saavat olla työpäivien ajan ulkosalla. Tänään haettiin tutuilta koirankoppi. Siinä pärjäis talvellakin, seinät on 20cm paksut eristetyt ja lattiaan ja kattoon saa laitettua vahvat eristeet. Noh, eipä noista tarhakoiria tule eivätkä ne tule talvella asumaan ulkona. Noh, onpahan kunnon sateensuoja.

Tämä on siltä montulta, jossa ei itse pysty kivikkoisen rannan takia uimaan.


Hiekkamonttuja on vaikka millä mitalla tässä lähistöllä, ja ollaan käyty koko porukalla uimassa melkeinpä joka päivä. Vesi on lämmintä ja niin puhdasta, että itsekin ui mielellään. Ransu on mahdoton vesipeto, se ui paljon ja aivan tohkeissaan. Liinu pitää viedä veteen, mutta sekin käy uimassa lenkkiä muiden mukana. Muutamana päivänä on käyty iltasella tai aamupäivällä pyörälenkkejä, mä oon ajellu 32v vanhalla mummopyörällä noita sorateitä jotka lähtee suoraan tontin vierestä. Kunhan saa Kokkolasta tuotua omat kunnon pyörät tänne niin sitten teen omia pitempiä lenkkejä, tuskin maltan odottaa :)

Tuskin maltan odottaa tulevaa aktiiviviikkoakaan. Tomi lähtee mukaan Vaasaan agikisoihin, ne on Ransun kenraaliharjotukset SM-kisoja varten, ja samalla vois yrittää aloittaa ens vuodeksi sm-nollien keruun ;) Tuleva vuosi tulee ehkä olemaan viimeinen, jolloin mä yritän niitä tavotteellisemmin kerätä Ransulle. Paimentamaan ens viikolla lähden ihan kolmistaan koirien kanssa, tämä se on todellista nollaamista koulujutuista sun muusta. Koirajutut siis :) Ja ylipäänsä, eipä tarvi kuunnella naapurien riitelyä ja pippalointia tai kärsiä muista kerrostaloasumisen haittapuolista. Mun kesätyöt on niin mainiota aivot narikkaan-touhua että se on melkeinpä terapeuttista kun saa olla ajattelematta mitään tai sitten toisaalta on aikaa omille ajatuksille eikä tarvi olla sosiaalinen jos ei huvita tai jaksa.

Että semmoistapa tänne, kaikki treenijutut on ihan jäissä, kunhan vaan ollaan ja nautitaan elämästä. Ja ollaan onnellisia :)

1 kommentti:

  1. :)
    Ei teidän menestys jää taidosta kiinni vaikka ei ole pahemmin treenattu.

    VastaaPoista