7. tammikuuta 2015

19.12. treenit

Ajanpuute vaivaa ja kaikenlaista ehtii tapahtumaan siinä sivussa. Nytkin pitäisi oikeastaan olla jo nukkumassa, tai ainakin sinne menossa.

Lyhyesti kerrottuna meillä on tullut laumaan muutoksia, kun Ransu muutti Antin luo joulukuussa, noin kuukausi sitten. Antilla on nyt oma asunto, joten Ransun oli aika luontevaa muuttaa sinne seuraksi. Yksi iso syy oli myös se, että Ransu stressasi tästä turhan isosta pihapiiristä ja omakotitalosta, tai ei ehkä niistä itsessään vaan siitä että niitä pitää vahtia. Ja ilmoittaa kaikesta. Myös 600m päässä menevistä junista. Vaikka olisi rauhassa torkkunut olkkarin lattialla. Puhumattakaan vieraista, tai niistä ohikulkijoista, jotka on potentiaalisia "uhkia" tulemaan pihaan ja RANSUN REVIIRILLE. Mua ja Ransua on jo jonkin aikaa vaivannut luottamuspula, sitä en ala tässä sen tarkemmin ruotimaan. Tämä Ransun muutto Antin luo on ollut tosi hyvä ratkaisu. Meillä on rennompaa, Liinulla on rennompaa, se ei ole kaivannut Ransua (miksikäs, kun nyt saa jakamattoman huomion) ja on ollut hienosti yksin kotona, ensimmäistä kertaa elämässään ilman koirakaveria tukena. Ransullekin kuuluu hyvää, sen ei tarvi vahtia yksiötä, eikä ole isoa pihaa vastuulla. Ne tulee poikain kesken hyvin juttuun. Ransu kyllä tulee toimeen meidän omien urosten kanssa, että sen takia ei tarvis tehdä mitään järjestelyitä. Ransu on nyt meillä pari päivää "hoidossa" ekaa kertaa muuton jälkeen. Ne jatkoi Liinun kans siitä mihin jäivät. Tämä on sellainen kaikki voittaa -tilanne. Kaikki on tyytyväisiä.

Noh sitten nuo treenit reilu kaks viikkoa sitten. Kyllä me tehäänkin vaikkei blogi oikein päivitykään.

Haastava "joulukuusirata". Ei kai siinä muuta. Videonpätkiä treeneistä oli enemmän kuin laki sallii, ja jotain sain kyhätyksi niistä kokoon. Ehkä kaikkein ylpein olen tuosta onnistuneesta loppu"suorasta", Ransun kanssa omalla tavallaan ohjattuna ja Liinun kanssa omalla tavallaan. Epäonnistumisiakin tuli... huomattavasti useampia kuin niitä onnistuneita yrityksiä.
Sellainen pikapostaus tähän väliin. Kun ehtis tehdä pikapostaukset kaikesta muustakin mistä on ollut tarkoitus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti