29. tammikuuta 2015

Tammikuun kahdeksannentoista treenit

Kenraaliharjotukset. Ransulla maksirimat, 60 ja 65 muutama kappale sekaisin. Liinulla puoliksi 40 ja 45cm rimoja. Oli muuten sitten sattumalta Kuopiossa ainakin medeillä parissa paikassa nelivitonen rima, eli ikään kuin oltais treenattu tätä valmiiksi. Meillä tosin on aina sekaisin 40 ja 45cm rimakorkeuksia.

Ransun video on lyhyt ja ytimekäs. Taisin tehdä sen kans kaks tai kolme kertaa radan läpi ja siinä oli sen pojan treenit mun osalta. Antti sen kans teki sitten ohjausharjottelua lisäksi. Rata ei ollu mitenkään erityisen haastava, aika simppeli rata oikeastaan. Tuohon alkuun mietin (Liinulle) vaihtoehtoista ohjaustapaa keppien toiselta puolelta, siis että vaihtaisin keppien toiselle puolen jo ennen kuin koira on pujotellut. Tuntui nimittäin ensi alkuun tuo 1-hypyn ja keppien väli ahdistavan kapealta. Se oli kumminkin ehkä järkevin ratkaisu.

Oon alkanut laittaa useimpiin videoihin musat päälle, vaikka ne mun mielestä kuulostaakin jotenkin pornahtavilta tai niiltä "ammatinvalintavideoiden" taustamusiikeilta, joita yläasteella katsottiin ja jossa joku levyseppähitsaaja rälläköi... Noh eniveis, monesti mun hihkuminen on omasta mielestä rasittavaa kuunneltavaa jälkikäteen, vaikka saahan ne äänet tietysti poiskin.


Liinun kanssa meni myös ihan jees, mahdollisimman sujuvat vapautukset kontaktilta. Ja itselle töppöstä toisen eteen. Oon tyytyväinen näihinkin treeneihin. Paremmat treenit oikeastaan kuin ne edelliset, jotka ei nekään huonot olleet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti