30. syyskuuta 2010

Pitkästä aikaa reenikentällä!

Eipä olla lähes kahteen viikkoon tehty mitään agilityn suhteen. Omalla kentällä meitä ei ole näkynyt viikkokausiin, ja viimeiset treenaukset oli Elinan koulutuksessa.

Päätettiin ottaa motivaatioreeniä ja vauhtitreeniä. Siihen ei sitten oliskaan parempaa päivää ollut, Ransulla kun riitti virtaa ja intoa useammankin koiran tarpeisiin. Otettiin jokunen kerta puomia ja mikä vauhti! Mä olin päättänyt etukäteen että juoksen sitten puomin vierellä niin lujaa kuin jaksan että Ransukin tulis kovempaa, mutta se menikin niin päin että Ransu piti kovaa kyytiä ja mun piti juosta perässä minkä jaksaa. En kyllä olis lujempaa päässyt. Lähetin hypyn takaa ja siitä puomille ja Ransu kiiti sellaista vauhtia että uskaltaisin melkein väittää ettei ikinä ennen. Pari kertaa skippasi sitten siinä vauhdissa alasmenokontaktin, mutta saatiin aivan nappisuorituksiakin. Ylösmenon otti välillä aivan todella hienosti, välillä enempi justiin ja justiin. Mutta se vauhti... Ransu oli lelupalkastakin niin kiihkeänä että se jopa taisteli siitä! Eikä se ole sitä tehnyt tuolla lailla koskaan ennen.

Keppitreeniä seuraavaksi, kepit meni tosi hienosti ja vauhdikkaasti - kunhan löydettiin eka välistä asti pujottelemaan. En ymmärrä miksei Ransu hakenut kepeille kun olin vasemmalla puolella. Oikealla puolella ohjatessa meni hyvin, mutta se toinen puoli tuntui siltä kuin sinne aina olis ollut tapana mennä toisesta tai kolmannesta välistä sisään. Muutama puhdas toisto ja sillä hyvä! Vauhtiakin tuli, kun olen ottanut Sinikan ja Anskun neuvoista vaaria ja vaihtanut lirkutus-sirkutus-kehumisen äijämeininkiin :)

Oli kyllä mainiot treenit, otettiin putkeen keilausta (ohjaajan kannalta huonohkolla menestyksellä) ihan vaan että pääsee koiraa palkkaamaan. Renkaalle ja keinullekin lähetin, hienosti ja innokkaasti meni ne. Lopuksi hypittiin vauhdilla 65-senttistä hyppyä ja taas vaan ideana se että tehdään jotain tosi kivaa josta saa reilusti nakkia. Ransu oli aivan innoissaan ja miksei olis kun saa paljon nakkia ja lelupalkkaa. Teki meille molemmille hyvää, vaikka keppejä täytyy kyllä käydä ottamassa ennen seuraavia kisoja (parin viikon päästä), kun oli niin oudon kehnoa se keppien hakeminen ja vielä ihan helposta kulmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti