26. joulukuuta 2011

Kesän paimennustunnelmissa :)

Olen aikonut laittaa koirista paimennusvideota. Ransun videot oli niin pitkiä eikä enää kamerassa, etten niitä viitsi laittaa kokonaisina ja kameralla en enää pysty editoimaan. 

Liinun viimeisin video oli sopivan lyhyt ja siinä touhu näyttikin jo joltain. Katsoin itsekseni koneelta ensin niitä ensimmäisiä videoita tuolla avonaisemmassa verkkoaitauksessa. Ja kylläpä me on keskusteltu siitä, tehdäänkö töitä vai ei… Liinu oli sitä mieltä että ”päästäkää pois mä en jaksa ajatella mitä mun pitää tehdä!” Mutta kun sille tehtiin selväksi, että se hysterisointi siellä aitauksen reunalla ei auta ja kun sen aivot laitettiin töihin niin alkoi jalatkin liikkua oikeaan suuntaan. Tuloksena oli sitten oikein taitava ja kehuja saava nuori neiti 8kk, joka paimensi hienosti. Saa olla isikoira Ruotsissa ylpeä tyttärestä ;) Liinun isä on tietääkseni myös paimentanut ja suorittanut jonkin paimennuskokeen.


Liinu 8kk paimentaa

 

Tässä sitä videota. Kyseessä on siis Liinun ensimmäinen paimennusleiri, ja neljäs kerta lampailla. Tuli hyvä ja ylpeä mieli koiristaan kun katsoin tuon videon, mulle kun jäi vaan enempi mieleen se keskustelu siitä tehdäänkö vai ei, joten oli kiva ”yllätys” löytää tuo video jossa paimennus sujuu. Tuosta on kiva jatkaa ensi vuonna ja Liinun paimennustavoitteisiin palaan sitten kun kirjoitan tämän ja ensi vuoden tavoitteista!

Liinun videon laitan myös Liinun linkkilistaan. Tein siis Liinun videoille oman videolistan, Ransun videoille oman ja yhteisvideot laitoin kolmanteen listaan.

2 kommenttia:

  1. On se pikkulikka-Liinu kyllä niin pätevä kaikessa! Ihaillen katoin tota ratapätkää :) Hyvin oot pennun opettanut! Millonkas se noitten kisaikä tulikaan täyteen...? ;)

    VastaaPoista
  2. Liinusta sai kyllä nyt laitettua muutaman oikein hyvän videon eilen muidenkin katseltavaksi, että kiitos vain kehuista Liinun ja omasta puolesta ;)

    Hmm juu kisaikään on 5kk... mutta...

    VastaaPoista