24. heinäkuuta 2010

Uusia maisemia

Eipä ole tullut blogiin mitään asiaa pitkään aikaan. Eikä ole oikein nytkään... Ei ole treenattu, eikä oikein tehty mitään muutakaan. Vähän on käyty pururadalla ja metsässä lenkkeilemässä kotipuolessa, torstai-iltana, tai paremminkin yönä, Ransu kävi uimassa. Itse en tarennut mennä, oli sen verran kylmä ja kova tuuli.

Tänään lähdettiin aamulla ajamaan Manamansaloon, tänä kesänä ei Ransu ole siellä ollut mukana. Tehtiin parin tunnin metsälenkki uusiin maisemiin, ja toinen oli aivan tohkeissaan. Paluumatkalle lähtiessä se kävi Oulujärvessä makoilemassa. Ei siis uinut vaan meni vaan pötköttelemään matalaan veteen. Oltiin päästy jokunen kilometri, niin taas jyrkkää rantapengertä pitkin alas järven rantaan, kahlasi veteen ja joi samalla. Hauska viedä sellainen koira asuntovaunuun...

Ransu täyttää ensi viikolla 2v, huomenna vähän juhlistetaan sitä. Jos vain emäntä joskus pääsee täältä lähtemään kotiin ja leipomaan jotain vieraille. Täällä Ransu on huolehtinut vahtimis- ja raportointitehtävistä. Huomenna näkee jatkaako se samaa kotiin tuleville vieraille.

Sitten seuraa pieni mainos:

Sievin Kennelkerho järjestää MÖLLIAGILITYKISAT perjantaina 6.8. alkaen klo 17.30. Paikkana Kennelkerhon kenttä, osallistumismaksu 3€/startti, 5€/2 starttia. Möllirata ja kisaavien möllirata (1-2lk tasoa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti