27. heinäkuuta 2010

Lukijoille kiitos :)

Kylläpäs tuli hyvä mieli kahdesta kommentista, jotka eiliseen tekstiin oli jätetty. Kiitos niistä :) Täytyy lukasta läpi uudestaankin kun tulee taas sellainen olo että ei tästä mittään tuu kaikki muut ossaa vaan mää en. Nuorihan tuo jätkänpätkä tosissaan on, suotta kai sitä vertaa monta vuotta vanhempiin koiriin jotka saattaa olla vieläpä kokeneemman koiranomistajan kasvattamia, että tuollainen sen pitäis olla/pitäis tulla. Niin että koitetaan tässä nyt mennä näillä eväillä ja venyttää pinnaa. Eilen Ransulla oli kivaa, muilla ei. Ei tämä koiranomistajuus mitään ruusuilla tanssimista ja voitonjuhlaa harrastuksissa ole läheskään aina.

Ransu saa varsinaisen syntymäpäivälahjansa *sipisee* ison nukkumapedin *puhuu taas ääneen* vähän myöhemmin kun rahatilanne on parempi. Tänään käytiin kuitenkin hierojalla, olkoon se sitten kakun lisäksi tämän päivän syntymäpäivälahja. Mukava nähdä että se nauttii siitä. Tänäänkin istahti heti lattialle selkä hierojaan päin että tämä pääsi heti palpoimaan :) Naureskeltiinkin siinä että toinen on valmiina kuin lukkari sotaan. Tällä kertaa oltiin paremmassa kunnossa kuin viimeksi, ei ollut jumitusta eikä kireyttä lihaksissa. Kerroin, että oikean etujalan venyttäminen on ollut vastenhankaista, siis Ransu laittaa vastaan aluksi, mutta vain toiseen suuntaan venyttäessä. Ei mitään muuta jalkaa vastusta, kuin sitä yhtä ja yhteen suuntaan, ei myöskään onnu tai liiku poikkeavasti. Mitään ei hierojakaan kuitenkaan löytänyt vaan sanoi että hyvin antaa venyttää ja kumpikin lavanseutu tuntuu samanlaiselta. Ilmeisesti joku kerta on ollut joku kipupiste ja Ransu on sen sitten muistanut seuraavillakin kerroilla. Huh, minä olin jo miettinyt (kun en tietysti koskaan yhtään liioittele näissä arvioissani...) että kun sen kyynäriä ei ole vielä kuvattu että ne on varmaan tyyliin seiskat... :P

Kävin samalla reissulla jakamassa mainoksia kauppoihin mölliageista, toivottavasti tulee paljon tuomaroitavia! Schapeleirille lähtö siirtyi sitten niiden takia lauantaille, mutta itse sain valita haluanko tuomaroida vai mennä jo perjantaina schapeleirille, joten valitsin ihan jo kokemuksenkin vuoksi meidän mölliagien tuomaroinnin. Ja kun me ei leirillä osallistuta koulutuksiin, niin aikataulu on sikäli lauantain osalta vapaa. Nähdään siis siellä schapeihmisiä taas ja kenties uusia tuttujakin!

2 kommenttia:

  1. Onnittelut Ransulle! :)
    Oon jo pidemmän aikaa seuraillut teidän blogia, mutten aiemmin ole saanut aikaiseksi kommentoida. Eli siis Poju-schapen ja Nemi-bortsun omistaja olen. Irc-galleriassa ollaan joskus jutusteltu :)

    VastaaPoista
  2. Ransu kiittää onnitteluista! Ja niinpäs tosiaan ollaankin!

    VastaaPoista