1. maaliskuuta 2012

Kevät tulee!

Takana kaksi aivan upeaa ulkoilupäivää ja aivan ihana auringonpaiste! Eilen käytiin koirien kanssa köpöttelemässä 9km ja tänään aamulla ensin kolmen vartin pikkulenkki, että sain otettua muutaman kevättalven kuvan. Iltapäivällä sitten käytiin 10km lenkki. Sikäli toivon, että tulis jo kevät ja lämpimämmät ilmat että tarkenis lenkkeillä juoksulenkkareilla, mun talvikengät ei ole oikein huippuhyvät kävellä. Mutta eihän tällaisina päivinä voi sisälläkään olla vaan tahtoo ulos. Kiva kun ei tarvi yksin ulkoilla ja intoilla hyvistä keleistä, kun voi ottaa karvavarpaat seuraksi :)



Liinulla vauhti päällä heti aamusta!

Pyöriti-kieriti
Viikonloppuna on tiedossa Liinulle agikoulutusta Anders Stensin johdolla. Tämä kai on Liinun ensimmäinen "oikea" agikoulutus, sitä yhtä ohjattua koulutusta viime vuoden puolella en oikein laske. Stensistä jäi sikäli harmi fiilis viime vuodelta Ransun kanssa, kun treeni olis varmaan ollut ihan hyvä ja kouluttaja myös, mutta koira ei ollut kunnossa ja vielä liian lämmin sisähalli treenipaikkana niin eihän siitä mitään tullut. Jospa nyt sais sitten irti Andersista jotain, että millainen kouluttaja hän on :) Liinu ei ole tehnyt kun tammikuulla joskus viimeksi aksaa, joten sikälikin mielenkiintoista nähdä, mihin suuntaan tauko on vienyt sitä. Että onko asiat unohdettu, onko vauhdille tapahtunut jotain tai innolle. Ohjaajalle saattaa olla liian rankka viikonloppu, jos vauhtia on tullut lisää... Tai edes säilynyt ennallaan.


 Sikäli kurja tuon koulutuksen kanssa, että Liinulla on vielä niin monta estettä, joita se ei radalla pysty menemään. Kepeille se tarvii verkot, A:ta se on mennyt vain yksittäin ja muita kontakteja ei ollenkaan. Siinä mielessä nolottaa mennä edes koko koulutukseen, jos siellä on joku kontaktien teho-reeni niin meille on sitten niin paljon sellaista "juu ei me tuota ja tuota pystytä menemään..." Heh no jos tulee sellainen fiilis niin haen Ransun kehiin ;)



 Ja vielä lisää kuvia. Täällä oli tänään parhaimmillaan +7 astetta, siis varjon puolella, joten jo aamupäivästä hanki oli aika kosteaa ja koirat keräs mukavasti lunta mukaansa... Ei se kyllä menoa hidastanut.
Ota kiinni jos saat!


Voitko hei heittää sen lumipallon jo?!

Lumiaura?



Päättäväisen näköinen jätkä :)

Ja lumessa en oo käyny :D


Katsotaan mihin huomenna suunnataan, hiihtämään kenties?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti