1. huhtikuuta 2010

Masuvaivat jatkuu...

...eikä tämä ole valitettavasti edes aprillipila. En tiedä, onko eilen loppujen lopuksi edes ollut treenejä, mutta me ei niissä ainakaan oltu. Harmittaa kyllä, olin itse jotenkin sellaisissa fiiliksissä että olis ollut kiva agiliitää.

Lähdettiin Ykaan hoitamaan muitakin pakollisia asioita, ja siinä samalla haettiin puutavaraa Ransun uusiin hyppyesteisiin. Tehdään sille kolme hyppyestettä kapeasta rimasta, tarkoitus on oikein maalatakin ne. Tässä yhtenä iltana tehtiin legopalikoista (tekniikkalegoista) mallinnus siivekkeestä, kun muuten tuntui ettei oltu samalla aaltopituudella kun laskettiin tavaran menekkiä. Ja vaikka niistä tuleekin sellaiset halvat eikä mitkään virallisen hienot niin on niiden sen verran oltava silti hienot että minä kyllä maalaan ne tarkasti tehtyjen suunnitelmien mukaan ;) Vähän aikaa pohdittiin, mistä tehdään rimankannattimet, vaihtoehtojahan vois olla vaikka mitä, mutta päätettiin ostaa samasta puutavarakaupasta (Puumesta, suosittelen, hyvää palvelua) pätkä kourulistaa josta harjanvarsi sopivasti luiskahtaa pois jos siihen osuu. Nykyäänhän esteissä ei saisi noita ylimääräsiä kiinnikkeitä olla mutta meillä on treeneissä ollut käytössä esteitä joissa noita kiinnikkeitä on ollut joka 5 sentille ihan kiinteitä ja en minä ole hoksannut mikä ongelma niissä olis ollut. Ehkä pääsiäisenä kasataan noita esteitä sitten.

Puutavaraostosten jälkeen suunnattiin yhdelle metsätien pätkälle ja siinä olevalle levähdyspaikalle, että tehdään siellä alkuverryttelyjä treenejä varten, että ajetaan sieltä suoraan treenipaikalle. Vähän aikaa ehdittiin potkia palloa kun Ransu meni taas kakalle - ja löysää luirua sieltä taas tuli. Aiemmin päivällä se jo pääsi peppukarvapesulle kun taas oli maha löysällä. Ai kun oli ihana ajatus laittaa kakkainen koira autoon sotkemaan (ja haisemaan) koko auto. Mulla oli muovipusseja mukana niin tein pussista Ransulle pöksyt, piti nauraa kaksinkerroin kun kaveri seisoo takaluukkua vasten rapisevissa vihreissä pöksyissä että joko pääsee kyytiin? Siinä samalla päätettiin mennä kotiin pesulle ja jättää treenit välistä.

Toivottavasti maanantaiksi kuntoudutaan! Viimeksikin piimä-raejuustokuurilla loppui ripulointi, mutta muutama päivä normaalia ruokaa syötyään maha alkoi taas temppuilla. Oksensihan se sulamattoman aamuruuan tuossa ennen lähtöä, että sekin ihmetyttää. Olen nyt omilla tiedoillani tehnyt sellaisen päätelmän että ruuasta sen täytyy johtua ja ettei Ransun masu kestä noita raksuja. Nyt parannellaan tämä ripuli pois ja syödään muutama päivä kaupan ihmisille tarkoitettuja lihoja ja annetaan raksujen olla. Ensi viikon tiistaina käydään sitten teurastamolla ja haetaan omia lihoja poitsulle. Toivottavasti kotiruoka sopii Ransulle paremmin. Tai voihan tuo ripulointi johtua kevään tulosta ja uusista pöpöistäkin, tai se on voinut saada tartunnan hoitopaikasta pari viikkoa sitten kun siellä jo ekan kerran ripuloi ja sitten oli se nirsoiluviikonloppu heti perään.

Lumikerros on eilisen aikana ohentunut ihan kivasti, viime yönä oltiin selvästi plussan puolella. Kissat oli eilen monta tuntia tarhassa kun aurinko paistoi siihen niin kivasti. Vein yhden pehmopesänkin jo tarhaan, vielä ei viitsi kiipeilypuuta viedä ja tavaraa enempi kun ilma on niin kostea ja kun siinä tarhan vieressä on iso kasa lunta joka sulaa vielä kauan (?) ja valuu tarhaan. Linkkilistassa on muuten kuvia meidän kisutarhasta. Ensi kesäksi olen suunnitellut että vois laittaa koko tarhan pohjan alalle puulaattoja ja maton päälle, niin olis sitten mukava alusta. Tiedä sitten onko järkevää kun tarhaan kuitenkin tuulella voi sataa niin se matto on sitten märkä. Ehkä jotain nopeasti kuivuvaa terassimattoa?

Hauskaa aprillipäivää!

4 kommenttia:

 1. Moi!

  Toivottavasti Ransu tervehtyy ja pääsette agilitypäivään maanantaina! Me ollaan kans tulossa Rockyn kans, päästiin peruutuspaikalle. :)

  Terv. Anna ja Rocky-veli

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Kiva että Rocky on käynyt blogia lukemassa ja innolla odotan kyllä velipojan näkemistä maanantaina! Hienoa että olette päässeet mukaan, missä ryhmässä olette?
  -Ransu-

  VastaaPoista
 3. Me ollaan ryhmässä 3, eli meillä on vissiin rataan tutustuminen samaan aikaan! :) Tosi kiva nähdä! Ootko Sanna Facebookissa tai jossain vastaavassa? Mut saa lisätä kaveriks jos oot, Anna Karhenmaan nimellä löytyy. :)

  VastaaPoista
 4. No niinpä ollaankin sitten samassa rataan tutustumisessa :) En ole Facebookissa (ihan periaatteesta en sinne halua), mutta IRC-galleriasta löydyn nickillä Qanwa ja Ransulla on Petsiessä profiili. Siinäpä me netissä ;) Antti on kylläkin Facebookissa, hän voi sinut lisätä kaveriksi jos sopii :)

  VastaaPoista