16. marraskuuta 2009

Treenitauko

Oon ollu sairaana, enkä oo päässy Ransun kanssa lenkkeileenkään. Antti on jo useamman kerran käyttäny Ransun yksin lenkillä, mikä on uutta koska tapahtuu ensimmäistä kertaa. Höh, vasta pakon edessä tuokin lähtee ilman minua lenkille...

Niinpä ei sitte oltu tän iltaisissa maneesitreeneissäkään. Harmittaa vietävästi, mutta minkäs sille tekee kun kurkku on limaa täynnä niin eihän se äänikään kulje. Enkä viitsi huutaa enkä varsinkaan juosta kun se alkaa yskittää. Parempi nyt parantua vielä ja sitte palata taas normaaliin elämään. Keskiviikon treenit on tavoitteena että niihin pääsis.

Pihalla on otettu keppejä. Nostettiin verkkoja ja ehdin jo pelätä että liian paljo nostettiin niitä koska pari kertaa Ransu on pujahtanu verkkojen alta kesken kaiken ja juossut lopun suoraksi. Noh, pari ekaa kertaa meni aivan mainiosti, joten en tiedä sitte että kyllästyttikö sitä jo touhu. Aamupäivällä otettiin eka kerran ja iltapäivällä uudestaan ja olipa palkkanakin tällä kertaa frisbee ja siitä taistelu. Meillä on sellainen kätevä köysirengas-frisbee josta on hyvä taistella ja joka lentää yllättävän hyvin. Onneks Ransu muuten ei osaa sitä ilmasta nappaamista, on kuulemma haitallista selälle ja kehon tukirakenteille. Kepit siis menee... no menee ne hyvin, mutta varmuuden lisäämiseksi toistoja yhdellä harjotuskerralla on parasta vähentää.

Ei nyt tule oikein muuta asiaa, kun tuntuu ettei meillä ole tapahtunutkaan mitään kun melkein menee päivät nukkuessa ja lepäillessä ja Ransu on ollu seurana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti