23. syyskuuta 2009

Hermojen lepuutusta luonnon helmassa

Mä kävin vuorostaan tänään töiden jälkeen hierojalla ja sain laser-akupunktiota. Jännän tuntuista kun tulee pientä sähköiskua niskaan ja hartioihin, mutta että se tuntui hyvältä ja rentouttavalta! Sen päälle olikin sitte mukava kotona syödä ja lähteä sitte Ransun kanssa metsään lenkille. Tunteroinen siinä auringon laskiessa käveltiin metsäpolkuja pitkin, kyllä näki että Ransukin nautti, ehkä vielä enemmän kuin metsäautotiellä. Ja voi miten se menee siellä kevyesti! Askeleet on kuin hipaisuja maahan ja loikat on ihan uskomattomia. Siinä tuntee ittensä aika könttyräksi kun tarpoo menemään mättäikössä :P

Meihin ihmisiin uhkaa tulla flunssa. Se on vähän huono homma jos joudutaan kumpiki vuoteen omiksi yhtä aikaa, mutta niinhän siinä tietysti käy jos on käydäkseen. Eilen aamulla pohdiskeltiin että Ransu varmaan täytyy sitten viedä hoitolaan jos tullaan pahemmin sairaaksi. Sehän hyppii parin päivän päästä seinille jos sille ei jaksa järjestää tekemistä eikä pysty viemään sitä lenkille. Onneksi on koirahoitolat! Ja tässä suht lähialueellakin kolme kappaletta, jospa jossakin niistä olis tilaa lyhyelläkin varotusajalla.

Lisäilin Ransusta uusia kuvia niin Petsieen, Galtsuun kuin tuonne sivun reunaankin. Jos tuo YouTube nyt on armollinen ja lataa videon, niin tiedossa on myös uusi video kepeistä, jossa Ransulla menee kepit jo n. 5 sekunnissa. Foorumille hehkutinkin, että meidän pitäis saada keppeihin vielä lisää vauhtia ja kontaktit varmoiksi, sekä mun pitäis panostaa vielä paaaljon ohjaukseen niin voitais suunnata mölleihin ens kevättalvella tai keväällä. Tuleva jatkokurssi näyttää, miten pian tarvii haaveilla virallisten kisojen starttaamisesta. Lisäsin myös pari kuvaa Ransusta veneessä, sehän on meidän pikku laivakoira, tänäkin kesänä oli veneessä jopa yhden kerran (eli kun nuo kuvat otettiin)!

Nyt taidan vaihtaa siltä tuon luun nakkiin ja lähteä nukkumaan, on muuten ollut hirmu suosiossa tuo luu minkä sille ostin pakasteena, se ei välittänyt savustetusta luusta ollenkaan, mutta tuo raaka pakasteluu maistuu paremmin kuin hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti