11. syyskuuta 2009

Kuvauksissa agilitykentällä

Käytiin tänään pitkästä aikaa (joo tosi pitkästä aikaa) kentällä treenailemassa. Tai oikeastaan treenailua ei ollut muilla kuin kuvaajalla eli Antilla joka siis kuvasi esteiden suoritusta. On kuvailtu jo silloin agilitya aloitellessa mm. puomia ja putkea, nyt otettiin sitten keppejä, rengasta, pussia ja keinua. Pitäis vain olla sellainen kamera joka ei hämääntyis tuollaisesta nopeasta ohjaajasta ja supernopeasta koirasta :P Siis että myös liikkuvat kohteet näkyis terävinä kuten "kirjankansikoirat". No sellaista kameraa ei ole... Kuvia laitan tuonne oikeaan reunaan. Monet esteet on vielä kuvaamatta kun ei kaikkia viitsi kerralla ottaa koska yhtä estettä joutuu toistamaan monesti että saa edes jonkinlaisen otoksen.
Loppuverryttelynä pelattiin taas jalkapalloa ja me Antin kans jopa pärjättiin siinä koska Ransulle iski väsy eikä sillä oikein sujunut pallon suussa kuljettaminen. Ja osasyy oli sekin että minä ryntäsin ennakkoluulottomasti kaikkiin pusikoihin sen perään palloa hakemaan :)

Huomenna hierojalle! Saatiin ohjeet että ruokailusta pitäis olla pari tuntia, koira hyvin kammattu ja tarpeilla käytetty ennen hierojalle tuontia. Loppupäivänä ei sais harrastaa liikuntaa ja pitäis pitää koira lämpimänä vaikka onkin tuollainen karvakimppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti