28. syyskuuta 2009

Huih, iik, apua!

Sunnuntai-aamuna lähdettiin Ransun kanssa pitkälle lenkille Pappissaareen. Alunperin en suunnitellut että sinne käveltäis, mutta niin vain tuli sitte mentyä. Lenkillä hupeni 2 tuntia ja matkaakin tuli yhteensä n. 8km. Metsästysaika on näköjään alkanut, vastaan tuli tutkapannallinen koira. Oli mielettömän hyvä ilma ulkoilla, ei liian kuuma Ransullekaan, vaikka aurinko paistoi komeasti. Ajattelin että siinähän se poika sitte väsähtää, mutta mitä vielä, koko päivän touhusi meidän mukana minkä kerkisi ja tunki nokkaansa joka paikkaan. Illalla kävi "mummulasta" vieraita, jolloin ei tietysti malttanut rauhoittua.

Masu on onneksi rauhottunut, taisi mun riisi-maksapasteija-piimä -kuuri tehota :D Se pöperö kyllä maistui Ransulle tosi hyvin, joten ei tainnut sillä olla valittamista ruokavalion muutoksesta.

Tänä iltana oli ah niin ihana ilma kun käytiin lenkillä, satoi vettä tai jotain alijäähtynyttä vettä osan matkasta, oli vähän kylmä ja märkää ainakin. Ja pimeää. Ja Ransua hirvitti monet aivan tutut asiat, joten matkalla piti monesti pysähtyä tutkimaan milloin peräkärryä, milloin kaatunutta polkupyörää kuin joukkoa koivupölkkyjäkin. Agilityynkin piti mennä mutta jäi sitten kaatosateen takia menemättä kun A-este olis ollu turhan liukas, samoin koko nurmikenttä muutenkin. Mulla on agilityyn huonot kengät, olen monesti meinannu kaatua vauhdikkaassa menossa ja vielä Ransun eteenkin kerran...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti