15. syyskuuta 2009

Murkkupoika Ransun elämää...

...sopisi siis tällä hetkellä tälle blogille hyvin nimeksi. On taas ollut sellaista murkuttelua että välillä saa kyllä tehdä tosissaan töitä hermojensa kanssa. Eikä siinä aina onnistukaan kovin hyvin...

Sunnuntai-iltana vierailtiin mummulassa, jossa kaikki meni ihan hyvin siihen asti kun Antti tuli sinne sisälle. Ransu oli keittiössä eikä välittänyt tulijasta mitään, mutta kun tämä yksi tulija meni tekemään sen typeryyden että tömisti lattiaa ovella epäilyttävästi, niin Ransu nosti metakan. Sen perästä se sitten haukkui appiukonkin. Että minä olin vihainen - en Ransulle vaan tuolle ukon kutaleelle kun pitää pilata hyvin alkanut ovikelloharjottelu ja ihmisten-sisääntulemis-harjottelu ilman haukkumista. Huomenna nähdään ollaanko sen suhteen taas alussa.

Muutenkin ollu ilmassa ihme villitystä, ei meinaa mennä kiellot ja komennot perille, vaikka miten yrittäis itelleen selittää että se on vain vilkas murkkupoika ja sitä pitää yrittää ymmärtää. Joku raja se on munkin ymmärtämisellä. Lenkillä kuljetaan häntä korkealla kuin mikäkin maailmanvaltias. Jotain hyvää tuossa itsevarmuudessakin, ainaki näin pimeään ilta-aikaan kun liikennettä ei ole yhtä paljon kuin päivällä, se ei ala vapista kun pysähdytään keskustassa johonkin. Lauantaina ennen hierojalle menoa kävellessä se meni häntä koipien välissä ja vapisi kuin haavanlehti kun pysähdyttiin. Minua turhautti että minkä takia tämän pitää olla tällainen arkajalka, siinä sitten sitä koitin selitellä itselleni vaikka miten päin hyväksi, ettei se koiran vika yksin ole. Ja kun se on välillä voimakkaampaa, välillä sitä ei tunnu hirvittävän kaikki uusi ja outo.

Sunnuntaina olis täällä Sievissä mätsärit. Heh hee viime lauantaina jo piti mennä sinne Kalajoelle, mutta sattuipa se hieroja sitten sopivasti samalle päivää ;) Pitäis harjotella edes vähän sitä seisomista ettei se sitte "kotikisoissa" olis aivan yhtä toivoton kun viimeksi. Ja jos menis paikan päälle kävellen niin se ehkä, huom. ehkä, olis vähän rauhallisempi. Huomenna kuitenkin agikentälle niin eiköhän siinä ole päivän treenit sitte!

1 kommentti:

  1. heips! löysin teidän blogia lukemaan, kiva löytää uusi aktiivinen schapeblogi =)

    terv. Sanna & tytöt

    VastaaPoista